Hacked By Widhi05

MATURSUWUN WES NGANCANI AKU SELAMA IKI WES SABAR NGADEPI SIFATKU WES GELEM NOMPO AKU OPO ANANE POKOKE SUWUN BANGET KANGGO KOWE.
KARANGANYAR 18-11-2021

CUKIMAY CYBER TEAM - GARUDA TERSAKITI72 - PANCASILA CYBER TEAM - JATENG XPLOIT - KARANGANYAR BLACKHAT